Eindstand en uitslagen

Pos. Team Gesp. W G V Dpt. v Dpt. t Pt.
1 Beach Soccer Rotterdam 3 2 0 1 15 7 6
2 Goldwin Pluss 3 2 0 1 14 10 6
3 OA Kefallinia 3 2 0 1 9 10 6
4 BS Egmond 3 0 0 3 6 18 0
AO Kefallinia BATE Borisov 3-2
BS Egmond  – Goldwin Pluss 4-5
Goldwin Pluss  BATE Borisov 3-4
AO Kefallinia  – BS Egmond 4-1
BATE Borisov BS Egmond 1-9
Goldwin Pluss  – AO Kefallinia 7-2

Voor de overige uitslagen zie: http://www.beachsoccer.com/results

De Euro winners cup in beelden

Dag 1: http://www.youtube.com/watch?v=kQZ9UxtlT04

Dag 2: http://www.youtube.com/watch?v=4ZqAuSPr2sU

Dag 3: http://www.youtube.com/watch?v=ruNNlDutdkI

Finaledag: http://www.youtube.com/watch?v=twdnCJUMWVM

 

 

BATE Borisov met 9-1 veel te sterk voor Euro winners cup-debutant BS Egmond

Helaas is er van deze wedstrijd geen verslag beschikbaar.

 

Ook lokale Italiaanse media geïntresseerd941452_519087168126651_1846361433_n in aanwezigheid Beachsoccer Egmond

Nadat de lokale Italiaanse media lucht kreeg van de aanwezigheid van de Nederlands kampioen beachsoccer in het stadje Pedaso, werden een journalist en fotograaf op pad gestuurd. Zie hiernaast het resultaat.

 

 

Griekse Kefalinnia met 4-1 te sterk voor Beachsoccer Egmond

 San Benedetto Del Tronto – Beachsoccer Egmond heeft de tweede poulewedstrijd om de Euro Winners Cup met 4-1 verloren van Kefalinnia. Het team uit Griekenland – dat louter uit Griekse internationals bestaat – ging veel efficiënter om met de kansen die het kreeg. Een mokerslag voor de Egmonders, die nu zo goed als zeker zijn uitgeschakeld. Theoretisch kan de Nederlands kampioen nog behoren tot de drie beste nummers twee van de poulefase, maar in de praktijk lijkt daar verre van reeel.

Dennis de Waard, aanvaller van Beachsoccer Egmond, was teleurgesteld en kon zich moeilijk 1349-normalbij de nederlaag neerleggen tegen Kefalinnia. ,,Het is zuur dat je verdedigend zo goed staat, zoveel kansen creëert en evengoed verliest.” De Egmonders startten namelijk sterk tegen de Grieken. Na twee periodes was er nog niet gescoord, maar het lijstje met gemiste kansen was goed gevuld. William Peereboom trof de lat, Karel Wijker schoot net naast en Ezra Romeijn miste oog in oog met de Griekse sluitpost. Het zijn de kansen die je moeten maken op dit niveau, wil je als team iets te bereiken. ,,Zij maakten hun kansen wel. Dat is het verschil met de Nederlandse eredivisie”, vertelde De Waard. ,,Daar kwamen we er misschien nog mee weg. Hier niet.” Na een 2-0 achterstand maakte William Peereboom nog wel de aansluitingstreffer via een benutte penalty. De Egmonders gingen op zoek naar de gelijkmaker en speelden offensiever. Met fatale gevolgen, want in de laatste minuut scoorden de Grieken nog twee keer tegen. ,,We hebben onszelf tekort gedaan en dat gevoel knaagt onwijs”, vervolgt De Waard. ,,Toch is dit een mooie ervaring voor ons. Het geeft een goed gevoel dat we ons kunnen meten met deze Europese top. Daarom zie ik dit toernooi, met zo veel internatinals, ook als een soort leerschool voor ons.” Morgen speelt BS Egmond zijn laatste poulewedstrijd in de Euro Winners Cup tegen Bate Borisov.

 

Nipte nederlaag Beachsoccer Egmond

Beachsoccer Egmond heeft de eerste poulewedstrijd van de Euro Winners Cup verloren. Aan de Italiaanse kust was het Hongaarse Goldwin Pluss met 5-4 te sterk. Een nederlaag die niet had gehoeven, oordeelden de Egmonders na afloop. ,,We hebben veel meer kansen gehad dan zij”, vertelt Emile Gronsfelt, die zelf ook nog de paal raakte. ,,Alleen zat het net niet mee. Het geluk ontbrak, dat zij trouwens wel hadden.”

Na de eerste twee helften stond het 3-1 voor de Hongaren. De enige treffer aan Egmondse kant kwam van de voet van Karel Wijker. In de derde periode werd het net vak1348-normaler gevonden. Na onder meer fraaie treffers van Wijker en Tim Ruder (omhaal) kwam Egmond zelfs op voorsprong. De 5-3 hing even later in de lucht, maar grote kansen werden niet benut. En juist die fase brengt een slecht gevoel na afloop.  ,,We hadden het hier af moeten maken. Het is zo zuur dat je dan verliest, want het had echt niet gehoeven”, vervolgt Gronsfelt. ,,Als je deze had gewonnen, hoefde je misschien nog een puntje te pakken. Nu moeten we allebei de wedstrijden winnen. Dat wordt moeilijk, maar je weet het nooit.” Morgen en overmorgen wachten respectievelijk AO Kefallinia (Griekenland) en Bate Borisov (Wit-Rusland).